Att värdera din bil hos oss på Gocar.se är både enkelt, smidigt och tryggt.

 

Det enda du behöver göra är att använda vår onlinevärdering för att få en marknadsvärdering och ett uppskattat försäjningspris på din bil.

Oavsett vilken kund det gäller och vilken bil du vill värdera tar processen alltid mindre än 24 timmar från det att du fyllt i vårt formulär.

För att vi ska kunna kontakta dig angående din bilvärdering ber vi dig fylla i uppgifterna i formuläret nedan. Efter att vi räknat ut ett uppskattat försäljningspris kontaktar vi dig snarast möjligt, självklart under kontorstid!

värdera din bil gratis här

Vår tjänst är kostnadsfri och finns tillgänglig för alla som vill värdera sina bilar på ett tryggt och smidigt sätt.

När vi värderar din bil ser vi till att räkna med flertalet faktorer som kan komma att påverka försäljningspriset på bilen, så som marknad, utbud och efterfrågan. Vi låter sen våra experter räkna manuellt räkna ut marknadsvärdet och uppskatta ett försäljningspris åt dig.

Vill du kan vi även erbjuda dig att sälja bilen direkt via vår tjänst. Efter att vi gjort en marknadsvärdering ser vi till att inspektera bilen innan den sen läggs ut på vår marknadsplats där över 35000 köpare i hela Europa har möjlighet att lägga ett bud på just din bil.

Vi på GoCar är experter på att värdera och sälja bilar! När du har värderat din bil online hos oss finns det många fördelar med att gå vidare i processen och även sälja din bil med vår hjälp.  Läs mer om vår försäljningstjänst

Bilens registreringsnummer
Här fyller du i nuvarnade mätarställning. OBS bilen får max ha gått 12.000 mil
Här fyller du i eventuell kampanjkod