Värdera din bil

Vill du veta hur mycket din bil är värd?

Vi skulle gärna hjälpa dig att värdera din bil!

 

Vår tjänst är kostnadsfri och finns tillgänglig för alla som vill värdera sina bilar på ett tryggt och smidigt sätt.

När vi värderar din bil ser vi till att räkna med flertalet faktorer som kan komma att påverka försäljningspriset på bilen, så som marknad, utbud och efterfrågan. Vi låter sen våra experter räkna manuellt räkna ut marknadsvärdet och uppskatta ett försäljningspris åt dig.

Vill du kan vi även erbjuda dig att sälja bilen direkt via vår tjänst. Efter att vi gjort en marknadsvärdering ser vi till att inspektera bilen innan den sen läggs ut på vår marknadsplats där över 35000 köpare i hela Europa har möjlighet att lägga ett bud på just din bil.

Vi på GoCar är experter på att värdera och sälja bilar! När du har värderat din bil online hos oss finns det många fördelar med att gå vidare i processen och även sälja din bil med vår hjälp.  Läs mer om vår försäljningstjänst

Det går snabbt, smidigt och du slipper göra jobbet själv!

Så värderar vi din bil

Att värdera din bil hos oss på Gocar.se är både enkelt, smidigt och tryggt.

 

Det enda du behöver göra är att använda vår onlinevärdering för att få en marknadsvärdering och ett uppskattat försäjningspris på din bil.

Oavsett vilken kund det gäller och vilken bil du vill värdera tar processen alltid mindre än 24 timmar från det att du fyllt i vårt formulär.

För att vi ska kunna kontakta dig angående din bilvärdering ber vi dig fylla i uppgifterna i formuläret nedan. Efter att vi räknat ut ett uppskattat försäljningspris kontaktar vi dig snarast möjligt, självklart under kontorstid!

Läs kundrecentioner om GoCar och hur våra kunder betygssätter oss på Trustpilot

Värdera din bil gratis hos oss

Ange bilens registreringsnummer och mätarställning, samt din e-mail och ditt telefonnummer så att vi kan nå dig

OBS! GoCar tar emot bilar som är upp till 10 år gamla och som körts max 14 000 mil

Om vår bilvärderingsservice online

 

Som bilägare ska det aldrig kännas som ett orosmoment eller hinder då man vill sälja sin bil. Därför erbjuder vi på GoCar proffessionella bilvärderingar för alla våra kunder som vill få ett uppskattat försäljningspris. Med vår hjälp kan känna dig säker under processens gång och basera dina beslut på korrekta värderingar.

Att värdera sin bil innan försäljning är inte bara viktigt för din egen trygghet, utan det är även bra för den möjliga köparen i fråga. Vi tycker att det är en självklarhet att alla våra kunder ska ha möjligheten att värdera sina bilar på ett smidigt och enkelt sätt innan man väljer att sälja bilen.

När du väljer att värdera din bil hos oss behöver du inte göra mer än att berätta om din bil, fylla I registreringsnummer och mätarinställning, samt din e-mail och telefonnummer. Sen är det bara för dig att vänta på att vi färdigställer marknadsvärderingen – vi kontaktar dig inom 24 timmar! Vill du sen sälja din bil kan vi även hjälpa dig med det.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer!