Värdera Online

Sälj din bil i Täby

GoCar finns nära dig i Täby. Se värdering online genom att fylla i formuläret.

Läs mer nedan om hur du kan dokumentera din bil hemma eller hur du enkelt besöker oss i Täby för att testa din bil.

Vi förhandlar åt dig genom vårt nätverk av tusentals bilhandlare. Vi hittar den bilhandlare som just nu betalar bäst för din bil.

Välkommen till GoCar!

Gratis bilvärdering online på 3 sek.

Så fungerar det på GoCar i Täby

Om din bil har gått mindre än 12.000 mil kan du dokumentera din bil på egen hand. Vi kontaktar dig och förklarar mer efter att du skickat in värderingsförfrågan via formuläret.

Om en bil har kört över 12 000 mil krävs en obligatorisk kontroll på en station. Ett fordonstest genomförs. Under testet utförs en provkörning av bilen och både in- och utvändiga ytor dokumenteras noggrant. Detta omfattande fordonstest ger våra anslutna bilhandlare trygghet när de bedömer bilens skick. Det möjliggör för dem att ge dig de bästa möjliga buden och säkerställa att du får maximalt betalt för din bil. Vi strävar efter att skapa en framgångsrik affär där både du som säljare och bilhandlaren är nöjda med resultatet. Gör så här:

1. Värdera bilen online via formuläret.
2. Vi återkopplar till dig med en tid för fordonstest som passar dig.
3. När bilen testats åker du hem, testet skickas digitalt till oss.
4. Bilen visas för vårt nätverk av bilhandlare som tar del av testprotokollet.
5. Vi återkopplar till dig med högsta bud, du väljer om du vill sälja, inga förbindelser.

(Testet tar 30-45 minuter. Kostnad för testet är 1.900 kr. Om du väljer att tacka ja till budet så står vi för denna kostnad).

Stora Marknadsv. 15, 183 34 Täby
08- 51 51 13 70 info@gocar.se
Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Hitta till GoCar i Stockholm - Täby

För att hitta till Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby från Riksväg E18 följer du dessa steg:

1. Från Riksväg E18, se till att vara på rätt körbana beroende på vilket håll du kommer ifrån och vilket håll du vill åka åt. Om du kommer från väster och vill åka österut, håll dig till höger. Om du kommer från öster och vill åka västerut, håll dig till vänster.
2. Ta avfarten mot Täby, Frösunda.
3. Följ skyltarna mot Täby och håll dig på den aktuella vägen tills du når Stora Marknadsvägen. Detta kan innebära att du tar flera rondeller eller korsar andra mindre vägar beroende på var du befinner dig på E18.
4. När du når Stora Marknadsvägen, sväng in på den.
5.Följ Stora Marknadsvägen tills du når adressen Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby. Var noga med att dubbelkolla husnumret och använd gärna en karta eller navigationsapp för att få exakt vägbeskrivning baserat på din startpunkt och eventuella trafikförhållanden.

Vanliga frågor och svar