Värdera Online

+35.000 anslutna bilhandlare

10-20 bud per bil

Bra
försäljningspris

Sveriges smartaste
sälja bilen tjänst

Bra betalt &
nöjdast kunder

Så fungerar det att sälja bilen

Vi på GoCar använder oss av en egenutvecklad auktionsplattform som har används i många år av flera tusen bilhandlare. Eftersom vi har en bra kontakt med bilhandlare i hela Europa kan vi alltid hitta rätt köpare av just din bil. Du behöver bara hjälpa oss med information om din bil, så hanterar vi resten. Din bil läggs ut på auktion och vi presenterar högsta budet för dig! Vi löser även allt pappersarbete och omregistrering. Du får sen betalt direkt när bilen hämtas, i hela Sverige!

Bra betalt för bilen

Visste du att våra kunder ofta får mycket bättre betalt än om de vände sig till en lokal bilhandlare eller annan tjänst online. Hur kan det vara möjligt tänker du? Svaret är enkelt. Den enskilda handlaren har ett egenintresse i att betala så lite som möjligt för din bil. Vårt syfte är istället det motsatta. Du som konsument får så bra betalt som möjligt. Tusentals bilhandlare över hela Europa tävlar om att få köpa din bil på våra auktioner.

En utmärkt bilaffär

Det är lätt att som kund bli nöjd när allt är kravlöst. Att samtidigt få maximalt betalt gör inte saken sämre. Utöver det bra priset så är den smidiga försäljningsprocessen mycket uppskattad. Vi tar hand om all administration. Vi kommer hem till dig, hämtar bilen och betalar dig direkt. Vi har högsta betyg på Trustpilot! Alla våra betyg är 100% äkta och du kan enkelt se att de är registrerade kunder med referensnummer.

Vanlig frågor och svar

 • Hur går försäljningen av min bil till?

  Bilhandlare över hela Europa är anslutna till vår auktion. När du fått ett bud på din bil som du accepterar så går bilen till försäljning. Vi löser allt pappersarbete och löser eventuella lån. Du får betalt direkt när bilen hämtas, i hela landet!

 • Måste jag sälja min bil till högsta bud?

  Nej, du är inte förbunden att sälja bilen till det pris vi presenterar för dig. Du väljer själv om du accepterar budet. Vi har innan auktionen startar fastslagit ett minsta pris du förväntar dig. Når vi ditt “förväntanspris” så är det naturligt att budet accepteras av dig som säljare.

 • Måste jag lämna in min bil vid försäljning?

  Nej, vi kommer hem till dig och hämtar bilen.

 • Hur lång tid tar det att sälja bilen med GoCar?

  Med GoCar kan du sälja bilen i din egen takt, mycket snabbt om det vill sig väl, om vi hittar en handlare som efterfrågar just din bil. Du väljer hur länge din bil ska ligga uppe på auktion. Tiden varierar mellan ett par timmar upp till två dygn.

 • Hur kan ni garantera högsta möjliga pris för min bil?

  Genom att auktionens bilhandlare inte ser varandras bud så måste varje handlare lägga det bud de verkligen anser bilen är värd. Inga skambud inkommer i och med det upplägget. Då vi har +35.000 anslutna bilhandlare över hela Europa gör det att sannolikheten är stor att flertalet bilhandlare är intresserade av just din bil. Att våra handlare även finns i Europa gör att valutaeffekter med en svag krona gör att svenska bilar blir billiga och du får således bättre betalt för din bil.

 • När får jag betalt efter jag har sålt min bil?

  Du får betalt när du accepterat vårt bud. Så snart vi stämt av att skicket på din bil stämmer överens med de uppgifter du angivit förs pengarna över via en digital transaktion.

Sälja bilen till
bilhandlaren – 12
fördelar

Det bästa med att sälja din begagnade bil till en bilhandlare är att du slipper mycket bekymmer. Ofta tänker man inte på hur mycket osäkra moment det handlar om när en begagnad bil ska säljas. Nedan har vi samlat 10 anledningar att sälja din begagnade bil till en återförsäljare.

Du slipper kontrollera vem köparen är.

Du slipper följa med på provkörning

Du slipper skriva ett köpeavtal.

Du slipper anmäla ägarbyte

Du slipper kontrollera att du fått betalningen.

Du slipper en ev. missnöjd köpare som hör av sig i efterhand.

Du slipper putsning och tvätta bilen utvändigt

Du slipper dammsuga och rengöra bilen invändigt.

Du slipper skriva en annons.

Du slipper att dokumentera bilen.

Du slipper oroa dig för lösen av lån

Du slipper att telefonen ringer konstant

Sälj bilen till återförsäljare och få bäst betalt

För att få maximalt betalt när du ska sälja bilen till en bilhandlare så finns det en del att tänka på. Precis som när du ska sälja bilen till en privatperson så vill handlaren ha en bil i så pass bra skick som möjligt. En bilhandlare tittar inte lika mycket på ytliga faktorer som hur nytvättad bilen är eller hur väl den dammsugits. En bilhandlare vet vad som verkligen drar ner värdet på en bil. Genom att säkerställa att följande 10 punkter är i gott skick kan du räkna med att få maximalt betalt när du säljer din bil till en professionell bilhandlare.

“En bilhandlare vet vad som verkligen drar ner värdet på en bil.

Viktigt för ett maximalt försäljningspris är även att du undersöker marknaden på egen hand. Försök hitta ett par likvärdiga utannonserade bilar både från privatperson och från bilhandlare. Då får du en ungefärlig uppfattning om din bils möjliga försäljningspris

Viktigt för ett maximalt försäljningspris är även att du undersöker marknaden på egen hand. Försök hitta ett par likvärdiga utannonserade bilar både från privatperson och från bilhandlare. Då får du en ungefärlig uppfattning om din bils möjliga försäljningspris

1

Serviceboken ifylld enligt plan.

2

Två eller fler nycklar (extranyckel).

3

Repfri lack.

4

Kaross fri från bucklor.

5

En rostfri bil.

6

Vindruta utan stenskott

7

En väl reparerad och underhållen bil (ex nyligt kamremsbyte)

8

Låga miltal i förhållande till årsmodell

9

Dyra tillbehör (dragkrok, sportpaket osv.)

10

Vinterhjul på bra och välbehållna fälgar