Ska du sälja din bil?

Kom igång helt gratis!

Det är enklelt att sälja din bil via GoCar. Du kan själv ladda ner vår app – GoCar och registrera din bil direkt. Följ instruktionerna i appen och dokumentera din bil så kontaktar vi dig när sista steget är genomfört. Om du inte vill ladda ner appen kan du kontakta oss direkt via formuläret – vi återkommer alltid inom 1 arbetsdag. 

Vi kan inte ta emot bilar som är eller har varit taxiregistrerade
OBS: vi kan bara ta emot bilar som har gått max 12.000 mil

Vi hjälper dig – hela vägen!

Hur fungerar det?

Vi på GoCar använder oss av en egenutvecklad auktionsplattform som har används i många år av flera tusen bilhandlare. Eftersom vi har en bra kontakt med bilhandlare i hela europa kan vi alltid hitta rätt köpare av just din bil. Du behöver bara hjälpa oss med information om din bil, så hanterar vi resten. Din bil läggs ut på auktion och vi presenterar högsta budet för dig! Vi löser även allt pappersarbete och omregistrering. Du får sen betalt direkt när bilen hämtas, i hela Sverige!

Sälj bil i Stockholm?

Du kan befinna dig var som helst i hela Sverige när du använder oss. I Stockholm har du även möjlighet att komma förbi vårt kontor på Tegnergatan 15 om du vill prata mer med oss!

Eftersom du själv kan dokumentera bilen i vår app kan du befinna dig var som helst i världen. Det enda du behöver är tillgång till bilen för att ta bilder, vi accepterar inte gamla bilder.

Vilka bilar?

Vår ambition är att hjälpa våra kunder med att få ett så högt bud som möjligt! Vi kan därför inte ta emot bilar som har gått över 12.000 mil eller är äldre än 10 år. Vi kan inte heller ta emot taxiregistrerade bilar eller importerade bilar där historiken är bristande – allt för att du inte ska bli besviken på buden och för att skydda oss själva och våra köpare från bedragningsrisken. 

Vad säger våra kunder?

Vi har högsta betyg på Trustpilot! Alla våra betyg är 100% äkta och du kan enkelt se att de är registrerade kunder med referensnummer.  Vi är väldigt stolta över vårt goda rykte och vi firar varje nöjd kund – de betyder mycket för oss!

Läs våra betyg hos Trustpilot direkt här >

 

Hur vi värderar din bil

Du kan vara trygg när du värderar din bil hos oss! Vi har många  års erfarenhet av bilförsäljning och har tillgång till alla system och som behövs för att se din bils historia.

Här är några vanliga punkter vi kollar på:

Hur många mil bilen har körts.
Extrautrustning såsom dragkrok eller värmare.
Bilens allmänna skick som rost, repor, fälgarna och däcken.
Aktuella försäljningspriser.
Efterfrågan och utbud
Fordons- och besiktningshistorik.

 

Bra att veta: GoCar är en auktionsplattform och en typ av förmedlingstjänst – värdet på din bil kan gå upp mer än förväntat, vi har själva blivit förvånade flera gånger och våra kunder har hittills i år fått i snitt 35.000 kr mer för sin bil via oss än hos sin lokala bilhandlare.