Värdera Online

Vision, Uppdrag och Affärside

GoCar är ett bolag som verkar i begagnad bilbranschen. Vi hjälper dig som konsument att sälja din begagnade bil online.  Via innovativa digitala lösningar skapar vi en trygg och smidig kundresa online. Vår vision, vår affärsidé och våra kärnvärden genomsyrar allt vi gör.

Sociala Medier

GoCars strategi innebär en ambition att leda den digitala utvecklingen av försäljning av begagnad bil online. Detta sker genom en hög närvaro på marknaden och genom ett bra erbjudande för dig som konsument, där du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen.

Genom ett nära samarbete med kunder och leverantörer strävar vi efter att ständigt utveckla och implementera lösningar som hjälper och förenklar upplevelsen för dig som kund.

Vi vill och hoppas att resultatet av vårt arbete även bidrar till ett samhälle där konsumentens får en positiv inställning till att göra trygga bilaffärer online.

VISION

Vi vill vara det självklara valet för konsumenter som vill sälja sin begagnade bil tryggt och enkelt online.

VÅRT UPPDRAG

Att finna en bilhandlare som vill köpa din bil till ett pris du accepterar. Vi tar fullt ansvar för affären. Du slipper all kontakt med bilhandlaren. Vi betalar dig och hämtar upp din bil.

VÅR AFFÄRSIDE

Att sälja begagnad bil snabbt, tryggt och enkelt till den bilhandlare som betalar bäst för just din bil.

VÄRDEORD

Smidiga bilaffärer
Trevligt bemötande
Trygga transaktioner

BOLAGSINFORMATION

GoCar.se drivs av bolaget GoCar Sverige AB. Bolaget är en del av TradingSolutions Sverige AB, ett av Sveriges största remarketingföretag för bilar. TradingSolutions riktar sig till stora företag. GoCar vänder sig till privatpersoner och mindre företag med 2-10 bilar!

VD HAR ORDET

”Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning genom åren. Med över 200 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så.

GoCar ser till att din bil exponeras för tusentyals bilhandlare över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: Vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar den köpare som betalar bäst. För just din bil.

Välkommen att prova vår tjänst du med! Kontakta oss idag! Om du fortfarande är osäker, läs våra recensioner på Trustpilot!”

Henrik Grunning
VD, försäljningsfrågor

Mathias Loryd  
Vice VD, marknadsfrågor