Frågor och svar

Vad är GoCar?

GoCar är ett affärsområde inom TradingSolutions Sverige AB, ett av Sveriges största auktionsbolag som årligen säljer över 14 000 bilar. Med GoCar erbjuds även du som privatperson eller mindre företag vår populära försäljningstjänst. Med TradingSolutions starka köparbas och stora volymer bilar säkerställs den effektiv och snabb försäljning till bästa pris.

Är intresseanmälan bindande?

Nej, du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse. GoCar ringer upp dig och ger en värdering på din bil, du väljer sedan själv om du vill att GoCar förhandlar fram det bästa försäljningspriset åt dig eller inte.

Vilka bilar tar ni emot?

GoCar tar emot både privatägda- och företagsleasade bilar – vilka är upp till 10 år gamla och har körts maximalt 14 000 mil. Äldre bilar kan vi i nuläget tyvärr inte hantera.

Varför skall jag använda GoCar?

Skall du sälja din bil och vill ha ett bra marknadspris eller utmana inbytespriset du blivit erbjuden är vår tjänst utmärkt. GoCar tar in anbud och du avgör sedan om du vill sälja eller inte. Snabbt, tryggt och enkelt.

Vilket pris kan jag förvänta mig på bilen?

Försäljningspriset är beroende på bl.a. hur populär din bilmodell är, körsträckan och skicket. Med vår stora köparbas kommer du snabbt få ett pris från den bilhandlare som betalar bäst just nu. Försäljningen är snabb, trygg och enkel. Men är priset din enda prioritet kommer vår tjänst inte vara rätt lösning för dig.

Vilka är det som kan köpa min bil?

För en snabb hantering och bästa försäljningspris har vi under många år byggt upp en unikt stor och aktiv köparbas av bilhandlare och andra professionella aktörer. Både i Sverige över hela Europa. Över 35 000 potentiella köpare säkerställer ett högt och bra marknadspris på din bil.

Jag har fått ett inbytespris från bilhandlaren, vad är fördelen med er tjänst då?

Den stora fördelen är att vi med det inbytestest du fått från bilhandlaren, snabbt kan konkurrensutsätta detta och se om vi har en köpare som betalar ett högre pris för din bil. Snabbt och enkelt kan du få skarpt besked vilket pris vi kan uppnå på din bil.

Vad kostar tjänsten att använda?

Vi tar ut en försäljningsavgift vid accept av en försäljning. Om vi mot förmodan inte skulle uppnå ett försäljningspris du är nöjd med betalar du ingenting och kan alltid tacka nej. Inga övriga kostnader tillkommer.

Hur lång tid tar det innan bilen blir såld?

Försäljningstiden ligger mellan 3-5 dagar.

Måste jag sälja bilen till vilket pris som helst?

Nej, du som säljare bestämmer alltid om du vill acceptera det slutbud och försäljningspris som GoCar presenterar. Väljer du att tacka nej är vår tjänst dessutom helt kostnadsfri.

Jag har lån, eller leasingavtal, på min bil, kan jag sälja den ändå?

Självklart, har du ett lån knutet till bilen, eller en företagsleasad bil, ser GoCar till att lösa krediten och skulden på bilen. Eventuellt överskott betalas ut till dig. Skulle du få ett underskott måste du dock betala in detta till långivaren innan GoCar kan slutföra hela affären.

Hur får jag betalt och vart lämnar jag bilen när den är såld?

Vid accept på en försäljning betalar GoCar ut pengarna direkt till ditt angivna konto i samband med att bilen lämnas till GoCar på angiven plats. GoCar hanterar även all administration av bilförsäljningen.

Vad händer om bilens skick försämras efter värderingen?

Skulle en skada uppstå bör denna åtgärdas alternativt att ett eventuellt prisavdrag kan komma att göras i samband med försäljningen.

Jag vill ge GoCar ett försäljningsuppdrag, hur gör jag?

Det är enkelt – fyll i formuläret på hemsidan så kontaktar vi dig. Eller ring oss på telefon 08-5500 2200. Välkommen!

Vill du sälja din bil?

Att sälja bilen via GoCar är enkelt och transparent.

Vi tar ut en försäljningsavgift beroende på uppnått pris för bilen.
Vår försäljningsavgift hittar du här

GoCar tar emot bilar, både privatägda – och företagsleasade, som är upp till 10 år gamla och som körts max 14 000 mil

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig snarast möjligt under kontorstid
Låt oss räkna fram ett förväntat försäljningspris för din bil!

Kontakta oss

+46 08-5500 2200

Plats

Nordenflychtsvägen 62
112 51 Stockholm

Email

gocar@tradingsolutions.se

Öppettider

Mån: 08-17
Tis: 08-17
Ons: 08-17
Tor: 08-17
Fre: 08-17

 

Jag vill bli kontaktad