Sälj er bil via GoCar Business!

Vi har sålt över 200.000 bilar! Ska vi hjälpa er också?

Sälj er bil via GoCar Business!

Vi har sålt över 200.000 bilar! Ska vi hjälpa er också?

Skräddarsydda lösningar

Vi vill att hela processen ska vara så enkel som möjligt för er! Vi erbjuder två tjänster – GoCar Digital och GoCar Premium.

R

Bäst i branschen

Hos GoCar kan ni luta er tillbaka och känna er trygga! Vi har en unik erfarenhet och hög kompetens inom biltrading.

Få högsta försäljningspris

Alla bilar är värda mer än 1 bud! GoCar når ut till över 35.000 seriösa bilhandlare. Ni väljer själva om ni vill acceptera högsta budet eller inte.

Vilken tjänst passar dig & ditt företag?

GoCar erbjuder dig och ditt företag en unik, digital lösning för försäljning av bilar. Som företagskund kan du välja mellan två tjänster – GoCar Digital och GoCar Premium. Vi vet att du, via oss, kommer att få i snitt 21 bud på din bil och bli nöjd med det högsta budet. Så, vilken tjänst väljer du?

GoCar Digital
Inspektera bilen själv!

 

GoCar Digital är vår modernaste tjänst där ni själva registrerar och inspekterar bilen i vår auktionsplattform.

Ni gör allt via vår app: Gocar – finns på Appstore och Google Play.
När ni har registrerat bilen i appen, läggs den ut på vår unika auktionsplattform. Efter avslutad auktion presenterar vi högsta budet för er och ni väljer att acceptera budet eller inte. Bilen hämtas då upp på överenskommen plats och ni får betalt samma dag.

Processtid: 2-5 dagar.

GoCar Premium
Luta dig tillbaka, vi gör allt åt dig!

 

GoCar Premium är vår helhetslösning. Ni registrerar bilen för försäljning i vår auktionsplattform vi appen, eller så gör vi det åt er.

En transport bokas, bilen tas sedan ned till vår moderna testanläggning i Björkvik där bilen kontrolleras och dokumenteras. Därefter läggs bilen upp i vår auktionsplattform och sedan presenteras högsta bud för er. Ni bestämmer själva om ni accepterar budet.

Processtid: 5-7 dagar.

GoCar är ett varumärke

Om GoCar

Vi är en del av TradingSolutions och riktar oss till mindre företag med 1-15 bilar. TradingSolutions är experter inom biltrading för företag och leasingbilar och hjälper större företag, kommuner och landsting att avyttra sina fordon. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så.

GoCar exponerar bilar för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer dina bilar snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar den köpare som betalar bäst. För just din bil.

Välkommen till GoCar business!
Kontakta oss idag!

Om du fortfarande är osäker? Läs våra recensioner på Trustpilot!

Låt oss hjälpa dig!
Kontakta oss redan idag!

Låt oss hjälpa dig!
Kontakta oss!