Värdera Online

Gratis bilvärdering

se värde online!

Vilken bil vill du sälja?

GoCar Nära dig

Är din bil nyare, under 12000 mil, då kan du dokumentera bilen hemma på egen hand. Vi skickar dig en länk efter att vi hört av oss på telefon.

 

Äger du en bil som gått mer än 12.000 mil? Då kan vi hjälpa dig genom att du besöker en station för att genomföra ett fordonstest.

Efter testet åker du hem med din bil och väntar på ett högt bud.

Bilar under 12.000 mil dokumenterar du på egen hand hemma hos dig.

Läs mer om var du hittar en station nära dig genom att klicka på knappen “hitta stationer”.

Läs mer

Läs våra kundomdömen

GoCar störst nätverk i Sverige

Med GoCar får du bra betalt samtidigt som du lägger ner minimalt med tid. Det bra försäljningspriset beror på vårt enorma nätverk där cirka 35.000 bilhandlare “tävlar” om att köpa din bil.

Den minimala tidsåtgången för dig beror på att vi utvecklat en så pass smidig tjänst. Vi kommer hem till dig, hämtar bilen och betalar dig direkt.

Prova oss helt kostnadsfritt. Let’s GoCar!

1. Skicka in formuläret eller ring oss på 08-51 51 13 70. När du fyllt i formuläret får du en värdering som du ser online. I ett bredare prisintervall.

2. Få en professionell värdering. Vi kontaktar dig för en mer precis värdering. Så att du vet var i prisintervallet din bil ligger.

3. Budgivning. Din bil visas uppför  cirka tusentals anslutna bilhandlare genererar 10-20 bud per bil. Du väljer själv om du vill sälja.

4. Försäljning av bilen. Är du nöjd med det pris vi ger dig så hjälper vi dig med försäljningen. Vi sköter all pappershantering. Vi kommer hem till dig och inspekterar och hämtar din bil. Vi betalar dig direkt. Affären är ofta klar inom ett till två dygn.

Läs mer

Fördelar med GoCar

Bra försäljningspris

1000-tals bilhandlare kan inte ha fel! Du som kund får ofta 10-20 bud från vårt nätverk av +35.000 anslutna bilhandlare i Sverige och övriga Europa.

Smidigaste tjänsten

Du värderar din bil gratis online. Du väljer själv om du vill sälja. Vi inspekterar och hämtar din bil hemma hos dig samt betalar dig direkt. Givetvis tar vi hand om allt pappersarbete kopplat till bilaffären.

Nöjdast
kunder

Våra kunder är lyriska över den smidiga processen, det höga slutpriset och den support de få längs vägen. Med detta vi bilbranschens nöjdaste kunder. Läs gärna våra fina omdömen.

Vanliga frågor & svar

 • Hur fungerar GoCar?

  GoCar.se är en tjänst där du som privatperson på ett enkelt och smidigt sätt kan värdera och sälja din begagnade bil. Bilen annonseras ut på vår plattform som endast vänder sig till bilhandlare. Vi tar hand om allt pappersarbete och sköter både kontroll och upphämtning av bilen hemma hos dig. Vi betalar dig direkt. Du är endast i kontakt med oss på GoCar och slipper all kontakt med olika bilhandlare. Tjänsten gäller i hela landet oavsett var du bor. Det enda du behöver göra är att fotografera bilen och svara på några enkla frågor om bilens skick.

 • Vad kostar er tjänst?

  Att värdera bilen hos oss är kostnadsfritt. Väljer du att acceptera det bud vi ger dig för din bil tar vi ut en avgift från bilhandlaren som vill köpa din bil.

 • Hur går en auktion till?

  Vi använder en egenutvecklad auktionsplattform. Denna plattform har byggts upp genom årtionden och är idag Sveriges i särklass största auktionsplattform för bilhandlare. Idag är cirka 35.000 bilhandlare anslutna. Dessa bilhandlare finns förutom i Sverige även över hela Europa. Auktionerna avslutas dagligen. Den bilhandlare som ger det högsta budet förbinder sig att köpa din bil.

 • Varför ska jag välja GoCar framför andra liknande tjänster?

  Det enkla svaret är att vår tjänst inte liknar någon annan. Vanligtvis vill bilhandlare som köper in bilar ge ett så lågt pris som möjligt. Detta för att tjäna mer när de i nästa steg säljer din bil. Då GoCar inte säljer din bil vidare på egen hand vill vi tvärtom ge dig så bra betalt som möjligt. Vi förhandlar åt dig och tar all kontakt med bilhandlarna. När vi hittar en handlare som når din förväntade prisbild återkopplar vi till dig. Är du nöjd med budet du får av oss så hämtar vi din bil och det är även GoCar som betalar dig. Du slipper all kontakt med bilhandlaren.

 • Kan jag använda GoCar i hela landet, även på landsbygden?

  Ja, vår tjänst gäller var i landet du än bor. Ofta kan vi komma hem till dig och hämta din bil även om du bor längre ut på landsbygden.

 • Hur lång tid tar det att sälja bilen hos GoCar?

  Varje vardag avslutas våra auktioner . För att få maximalt med bud rekommenderar vi att bilen ligger på auktion i minst ett dygn. Vi får cirka 10-20 bud per auktion. Innan bilen kan läggas upp på auktion krävs ett minimalt arbete från dig. Du fotograferar och beskriver bilen. Sammanlagt tar det ett par timmar upp till tre dygn innan din bil är såld från och med att du kontaktade oss.

 • Hur vet jag att jag får högsta möjliga bud?

  Du kan vara säker på att det bud du får är ett högt försäljningspris. Om 35.000 ansluta bilhandlare får chansen att lägga ett bud på din bil så är detta det pris marknaden är villig att betala för bilen. Dessutom använder vi så kallad “blind budgivning”. Det innebär att handlarna inte ser varandras bud. Det gör att bilhandlarna inte kan lämna skambud. Alla handlare inkommer därmed med bud på bilarna som verkligen är det pris de kan tänka sig att betala för bilen.

 • Vad händer när auktionen är avslutad?

  När en auktion är avslutad presenterar vi vad vi kan köpa din bil för. Om budet stämmer överens med ditt förväntade försäljningspris eller om det är högre så väljer du om du vill sälja din bil. I detta läge behöver du inte göra mycket mer. Vi tar hand om pappersarbete. Vi besiktigar, hämtar och betalar bilen hemma hos dig.

 • Vilka bilar tar ni emot?

  Vår tjänst gäller endast svensksålda bilar. Bilen får inte ha gått mer än 17.000 mil eller vara äldre än 10 år. Vi kan inte heller ta emot taxiregistrerade bilar.

 • Vilka är era öppettider?

  Våra öppettider är vardagar måndag till fredag mellan klockan 08.00 – 17.00. Du når oss på e-post: info@gocar.se eller på telefon: 08-51 51 13 70.

Fördelar med GoCar

Bra försäljningspris

1000-tals bilhandlare kan inte ha fel! Du som kund får ofta 10-20 bud från vårt nätverk av +35.000 anslutna bilhandlare i Sverige och övriga Europa.

Smidigaste tjänsten

Du värderar din bil gratis online. Du väljer själv om du vill sälja. Vi inspekterar och hämtar din bil hemma hos dig samt betalar dig direkt. Givetvis tar vi hand om allt pappersarbete kopplat till bilaffären.

Nöjdast
kunder

Våra kunder är lyriska över den smidiga processen, det höga slutpriset och den support de få längs vägen. Med detta vi bilbranschens nöjdaste kunder. Läs gärna våra fina omdömen.

Lär dig allt om att
värdera bil

Är du intresserad av att lära dig allt om hur mycket din begagnade bil är värd? Då har du hamnat rätt.
Lär dig allt om bilvärdering. Vi har samlat all information om bilvärdering så att du kan lära dig och
förstå vad som avgör priset och värdet på din begagnade bil.

”Lär dig allt om bilvärdering.”

Du kan kan läsa om hur en värderingsrobot räknar ut priset online? Varför är en manuell värdering av en
verklig människa är viktig? Hur du värderar din bil på egen hand? Hur skiljer sig en värdering om du köper
eller säljer din bil privat jämfört med om du genomför affären hos en bilhandlare? Var du inte en expert
på bilvärdering innan så kommer du definitivt bli det efter att ha fördjupat dig i ämnet hos oss.

Läs mer

Lär dig allt om att
sälja bil

Vill du få maximalt betalt när du ska sälja din begagnade bil? Självklart vill du sälja din bil till högsta möjliga pris. För att få maximalt betalt när du säljer bilen krävs det att du har så bra kunskap om bilförsäljning som möjligt.

Bli ett proffs på att sälja din bil! Vi hjälper och utbildar dig i konsten att sälja bil. Genom att läsa vår artikelserie om att sälja bilen så kan vi garantera dig att du maximerar möjligheten att få bättre betalt.

“Bli ett proffs på att sälja din bil !”

Vi besvarar vanliga frågor som vad som skiljer sig att sälja bilen privat eller till en bilhandlare? Vad avgör priset en återförsäljare av begagnad bil är villig att betala? Läs även hur du genomför din bilaffär enkelt, tryggt och snabbt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Unde assumenda quaerat facilis reiciendis tempore  quasi atque ea ullam corrupti, nihil consequuntur quidem similique fugit. Dolor exercitationem quaerat porro optio nostrum.

Läs mer

Så värderar du en elbil

Utvecklingen av nya elbilar som registreras dubbleras idag för varje år som går. Prognosen för 2024 är enligt Mobility Sweden att 35% av alla nyregistrerade bilar är en elbil. Idag tillverkar alla klassiska bilmärken nya modeller som är laddbara el eller elhybridbilar.

Samtidigt tillkommer många helt nya varumärken för elbilar. Som konsument är det inte lätt att hänga med i denna utveckling. Vilka elbilar finns det på marknaden 2024? Frågorna hos konsumenten är många i valet av elbil. Vi svarar i en unik artikelserie på många frågor som gör ditt val elbil enklare.

“Vilka elbilar finns på marknaden år 2024?”

Du kan bland annat läsa om vilka laddbara elbilar som finns på marknaden idag. Hur många laddbara bilar som beräknas rulla på våra vägar år 2030. Vilken modell passar dina behov?
Vad kostar en elbil? Är det värt att köpa en elbil eller ska jag vänta? Hur miljövänlig är en elbil? När måste jag byta ut batterierna? Hur många mil räcker en laddning? Var finns laddstolpar för elbilar och vad kostar det att ladda en elbil?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Unde assumenda quaerat facilis reiciendis tempore  quasi atque ea ullam corrupti, nihil consequuntur quidem similique fugit. Dolor exercitationem quaerat porro optio nostrum.

Läs mer

Så värderar du en
transportbil

Vad menas egentligen med en transportbil, även kallad skåpbil? Vi har hittat svaret hos Transportstyrelsen som definierar olika typer av fordon. Den definition som ligger närmast transportbil är det Transportstyrelsen kallar lätt lastbil.

En lätt lastbil har en totalvikt som inte överstiger 3,5 ton. Fordonets utförande är i form av en skåpbil, en flakbil eller som en buss. En vanlig fråga hos konsumenten är ofta vilket val av transportbil de ska göra. Vilken är den bästa transportbilen? Svaret är inte helt enkelt och beror mycket på just dina unika behov.

“Vilken är den bästa transportbilen?”

Vi reder ut allt kring ämnet transportbil. Du finner intressanta artiklar som kommer vägleda och hjälpa dig i ditt val av transportbil. Vilka modeller av transportbilar finns det? Hur säkert är det att transportera föremål i en skåpbil? Vilken transportbil rymmer mest? Läs de senaste nyheterna om transportbilar hos oss.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Unde assumenda quaerat facilis reiciendis tempore  quasi atque ea ullam corrupti, nihil consequuntur quidem similique fugit. Dolor exercitationem quaerat porro optio nostrum.

Läs mer